– Per a participar en el concurs, tots els participants han de crear un entrepà, que ha d’estar compost per productes artesans locals i productes de proximitat. Els productes
artesans tradicionals han d’estar elaborats a Llíria per comerços associats (embotits, sobrassades, pa…), els productes de proximitat han d’adquirir-se en comerços associats (hortalisses, companatges, ous, tomaca lliriana…), podent utilitzar únicament un producte lliure (no adquirit en els comerços de Llíria)

-L’esmorzar té un preu de 7.90€ que inclouran: despesa + entrepà sencer + terç/refresc + cremaet. L’entrepà serà sencer, no donant opció a mitjos entrepans.

-La campanya estarà activa els mesos de Juliol, Agost i Setembre, durant aquest temps els participants tindran el cartell de la campanya de manera visible des del carrer, la resta de comerços mantindran el cartell de la campanya durant els primers quinze dies. La Federació s’encarregarà del disseny de la campanya, flyer, cartells i estovalles individuals amb el nom de tots els participants, la direcció, l’entrepà i l’origen dels productes de tots els concursants.

-La Federació auditarà tant l’origen com l’elaboració de l’entrepà concursant per a garantir la qualitat i que es complisca la normativa, procedint a l’eliminació d’aquell que no la complisca.

-La Federació publicitarà la companyia en xarxes socials, mitjans locals i comarcals

-Hi haurà un jurat que valorarà i atorgarà un esment al millor concursant, que serà entregat, a poder ser, en la gala de comerç d’aqueix any. En les passades edicions els premis van consistir en la publicació de periòdic a nivell comarcal, nota de premsa, xarxes i promoció del seu local i del seu esmorzaret guanyador, així com un val de 300 euros per a comprar en el comerç local. Tots els concursants es beneficien de descomptes en el subministrament de la beguda que forma part del esmorzaret, i de la publicitat que es realitza de tots els locals durant els tres mesos.

Els punts a valorar pel jurat d’1 a 5 punts són:

-PRESENTACIÓ: Quant a presentació es valora: l’haver oferit la ruta; l’ús de les estovalles, sotagots i tindre visible la cartelleria de la campanya; i l’amabilitat amb la qual s’ha atés el comensal.

-VALORACIÓ DE L’ENTREPÀ: Quant a la presentació de l’entrepà es valora: Sabor, creativitat, mescla de sabors, avaluació del pa.

-La clientela que vaja a delectar-se participarà, amb un “Miquel” específic, en un sorteig de 5 esmorzars, un viatge de cap de setmana per a dues persones i 10 vals de 20 € per a consumir en el comerç associat.

-La campanya es presenta en un acte organitzat per la Federació de Llíria el dia 29 de Juny, on cada participant presentarà el seu entrepà i prepararà rèpliques del mateix perquè els convidats puguen degustar-les.

-Per a concursar és imprescindible estar associat.